9. jun. 2012

5-Grynsgrød med æble, jordbær og creme fraiche

Har for nyligt "opdaget" 5-Grynsblanding fra Kornkammeret, som er helt fantastisk at lave grød på. Med lidt finthakket æble i grøden, og toppet med årstidens friske danske jordbær samt creme fraiche, har du en himmelsk morgenmad, dessert eller i grunden hvilket som helst måltid.  


Ingredienser (2 personer)
2 dL 5-Gryns blanding fra Kornkammeret (eller lav din egen blanding af havre, hvede, rug, byg og spelt)
1 lille æble, finthakket
4 dL mælk
2 dL vand
salt
Jordbær, fint skivet
Creme fraiche

Fremgangsmåde
Bland Gryn, æble, mælk og vand og kog op i ca 5 min under omrøring. Smag grøden til med lidt salt og servér toppet med creme fraiche og jordbær.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar